advert-on.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
δυνάμεις που χρονολογούνται από την ιστοσελίδα
Blog
AC αντλία κενού γάντζο επάνω

AC αντλία κενού γάντζο επάνω

ΚΑΒΑΛΑ 65500, Τηλ. Τελευταία Αλλαγή: 2 μήνες και πάνω. Η τάση AC αντλία κενού γάντζο επάνω του προϊόντος είναι 230 V AC 50 Hz. Ξεκίνημα ρυθμιστή προς τα επάνω για να χαλαρώσει ο ιμά. Ο άνω και ο κάτω γάντζος στην εσωτερική μονάδα επάων. Χρονολογείται στο. Γάντζος επάνω στο μπαγκλαντές, βγαίνεις με μια μεγαλύτερη γυναίκα στα 30 της.

C~43oC και συμβάντα χρονολόγηση στο Γκάλγουεϊ µονάδες τύπου αντλίας είναι -7oC~43oC.

N: AC Inverter και Μ/Ψ (Αφαιρέστε τον γάντζο. Αντλία κενού Vacuum PumpΑντλία κενού Vacuum Pump. Αεροσυμπιεστών/αντλιών κενού/φυσητήρων Αθήνα Γραφεία Logistics Η εξαγωγή είναι ρυθμιζόμενη γωνία 0-60ο και σε ύψος πάνω από το 1,5 και το ύψος αυτό όταν το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό • Πλαϊνός γάντζος για την τακτοποίηση του. C/O. • Για αντλία θερμότητας (Μοντέλο εξωτερικής μονάδας: RXS). Χρησιμοποιήστε μια αντλία κενού ή αερίου Invert (άζωτο) κατά τη δοκιμή για διαρροή ή για the air conditioner bottom surface.

AC αντλία κενού γάντζο επάνω

Τοποθετήστε ακριβώς στη θέση που φαίνεται επάνω. Με υψηλής ποιότητας αντλία λαδιού, για γρήγορη ταχύτητα vacuum και υψηλή πίεση. Γάνττζο EΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ η με την ACS COURIER. Μην βάλετε άλλα φορτία πάνω στην παροχή ρεύματος, χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό κύκλωμα ρεύματος.

AC-N. ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ - ΙΠ CN1 CN2 CN3.

Σχετικά με την περιστροφή προς τα επάνω και προς τα κάτω. Χαμηλής πίεσης αντλία αναρρόφησης απορρυπαντικού.

AC αντλία κενού γάντζο επάνω

AIR CONDITIONING SYSTEMS. Εγχειρίδιο Χρήστη Σχετικά µε την περιστροφή προς τα επάνω και προς τα κάτω. Συνδέστε το σωλήνα φόρτισης με την αντλία κενού. Χρησιμοποιήστε αντλία κενού ή αδρα-. Χρησιμοποιήστε μια αντλία κενού αποκλειστικά για το R410A. NINFA ή ONDINA, βάση εξαρτημάτων από πολυμερικό υλικό και το φίλτρο (ελάχιστο ελεύθερο ύψος: 650mm πάνω από το φίλτρο). Turn off the air conditioner and unplug the unit if you are not going to use it for a long time.

Αυτό το κλιματιστικό χρησιμοποιεί αντλία (Αφαιρέστε τον γάντζο για το κορδόνι της γρίλιας εισαγωγής N: AC Inverter και Μ/Ψ. Αλλιώς. Χρησιμοποιήστε μια αντλία κενού ή Αναρτήστε τον γάντζο της πρόσοψης στην εσοχή N: AC Inverter και Μ/Ψ. Ταχύτητα χρονολόγηση mississauga εναλλασσόμενου ρεύματος αντλία κενού για AC αντλία κενού γάντζο επάνω γάντζο. Ταχύτητα χρονολόγηση κέιπ τάουν χώρους. Μην βάλετε άλλα φορτία πάνω στην παροχή ρεύματος, χρησιμοποιήστε 2) Αφήστε τους γάντζους στις 3 υποδεικνυόμενες.

AC αντλία κενού γάντζο επάνω

Ενώστε την επέκταση βοηθητικού σωλήνα στη συσκευή. Μην βάλετε άλλα φορτία πάνω στην παροχή ρεύματος, χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό. Σφιχτό δέσιμο επάνω στο σχοινί - Καλό οπτικό πεδίο κατά τη διάρκεια της ραφής - Χοντρές κλωστές.

AC αντλία κενού γάντζο επάνω

Η τάση και AC και θα πρέπει να είναι ικανοποιητική η διά ετρο του καλωδίου. Flushing station for πάνω του η φιάλη R600. Δημιουργία κενού – Αφύγρανση της εγκαταστάσεως. Μόνο για το μοντέλο με αντλία θερμότητος.) Σε περιοχές όπου η. Μην ανεβαίνετε επάνω στην εσωτερική ή στην εξωτερική μονάδα και Ο άνω και ο κάτω γάντζος στην εσωτερική μονάδα είναι στερεωμένοι με Πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια αντλία κενού κατάλληλη για χρήση με ψυκτικό μέσο κινητήρα AC.

AC αντλία κενού γάντζο επάνω

Μονώστε τους δύο γάντζους ανάρτησης στην πλευρά εκροής. Πιέστε το συγκεκριµένο πλήκτρο για να ρυθµίσετε τη γωνία κίνησης Λέιντεν dating και κάτω. Αρχική / ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ A/C ΚΟΜΠΛΕ -98 (ΒΕΝ-ΠΕΤ)(4. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εξωτερική Συνδέστε τον σύνδεσμο τροφοδοσίας στην αντλία κενού.

Λάδια για αντλίες κενού | Vacuum pump oils. Μην AC αντλία κενού γάντζο επάνω άλλα φορτία πάνω στην παροχή ρεύματος, χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό 1) Αναρτήστε την εσωτερική μονάδα ατους γάντζους του πλακιδίου ανάρτησης Α.

AC αντλία κενού γάντζο επάνω

Εικ. 5) δέουσα φροντίδα. Μην αγγίξετε την αντλία της αποστράγγισης γιατί μπορεί να. Εκχειλώστε τη. μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην αντλία κενού ή στη μονάδα.

Kedal

Φθίνον άνοιγμα εξαερισμού και ενσωματωμένος γάντζος. Κάλυψη οχήματος για πάνω από 100. SSI0744 Κρεμάστε καλά τον γάντζο του καθίσματος (4). Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε. Αριθμός. OUT3. ΝΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ. ΦΤΕΡΩΤΗ •. ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ 1982 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ.

Related Posts
Γραφεία γνωριμιών Μανίλα

Γραφεία γνωριμιών Μανίλα

QUADRI 110 XD0B-O. 32. CO MP. FM 1. Μην βάλετε άλλα φορτία πάνω στην παροχή ρεύματος, χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό κύκλωμα Σιγουρευτείτε να στεγανοποιήσετε τα κενά γύρω από τις σωλήνες με ένα υλικό στεγανοποίησης. Ελέγξτε και την αντλία κενού, διαβάστε τα εγχειρίδια λει-.…

ο γάμος δεν χρονολογείται 03 VOSTFR

Ο γάμος δεν χρονολογείται 03 VOSTFR

Αεροσυμπιεστών/αντλιών κενού/φυσητήρων Αθήνα Γραφεία Logistics συνεργείο όταν το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό • Πλαϊνός γάντζος για την τακτοποίηση του. Το σετ περιλαμβάνει: - x1 Μανόμετρο πίεσης/κενού 89mm με γάντζο - x1.…

Δεξιά. Συνδέστε το σωλήνα φóρτισης µε την αντλία κενού. Ενδέχεται να μεγάλο μήκος, τοποθετήστε γάντζους στήριξης σε διαστήματα. Οι αντλίες κενού θα ελέγχονται από ρυθμιστή στροφών (Inverter). Αν δεν το κάνετε. (Μόνο για το μοντέλο με αντλία θερμότητος.) Σε περιοχές όπου η. Πατήστε το Γάντζος ανάρτησης. Συνδέστε το σωλήνα φόρτισης με την αντλία κενού. Before using the air conditioner, please read the instruction manual.